COACHNING

Coachning-Individuellt eller i Grupp

Coachingen har syftet att ta dig från ett läge till ett annat. Lite snabbare, Mycket effektivare. Ett nytt resultat. Ett annat resultat.

Ett resultat du önskar.

Såsom ledare har du ett stort ansvar att driva verksamheten framåt. Det är också ledarens uppgift att motivera och inspirera för att skapa resultat.

Alla har lätt för att hamna i situationen på jobbet där man bara kör på i rutin och fastnar i ”så har vi alltid gjort”. Det kan vara invanda mönster eller beteenden som känns svår att ta sig ur oavsett hur mycket man vill. Det kan handla om en grupp eller på individnivå.

Som coach hjälper dig att ta tag i de utmaningarna du vill åt och att ta dig från nuläge till önskat läge.

En coach är som en katalysator. En utomstående part som stöttar dig, personer i er verksamhet, en grupp till nya insikter? Som coach kan jag hjälpa till att belysa nya perspektiv för att på ett kreativt sätt hitta lösningar och stötta igenom förändring. Det kan handla om kan dålig trivsel, motivation, sjukskrivningar eller inför en uppsägning  eller något helt annat som påverkar. Undersökningar har visat att Dagens medarbetare vill ha en coach mer än en chef. Enligt företaget Bersin & Associates (2009) har företag där cheferna coachar medarbetarna i snitt 81 procent bättre affärsmässiga resultat än företag där ingen eller lite tid ägnas åt coachning.

Syftet med coachning är att medarbetaren själv ska hitta lösningar på sina problem och därefter få hjälp att skapa en plan för att lösa situationen.

Jag hjälper företag med coachning för chefer och medarbetare på individnivå samt i grupp.


Företagsgatan 55
504 64 Borås

Kontakta mig

Måndag-Fredag:  08:00 till 17:00

Kundanpassade rekryteringslösningar på kollektiv och  tjänstemannasidan.