Rekrytering

Rekrytering

Tidvis ökar belastningen internt och man behöver stärka upp med ytterligare kompetenser eller ersätta någon. Tiden räcker inte till att hitta den kompetens ni behöver och deadline närmar sig… tror att många känner igen sig i detta. Gör en investering och ta hjälp av en professionell rekryteringskonsult som blir din förlängda arm och bollplank så ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Med kvalitetssäkra och välbeprövade rekryteringsprocesser går vi igenom rollen och företagsklimatet för att skaffa en tydlig bild och kravspec av vad ni söker.

Varje företag är unikt, varje individ är unik och likaså varje rekrytering. Som rekryterare bör man ha ett starkt kontaktnät, en bredd i sina kompetensområden och hantera flera rekryteringsprocesser.

Hyr er rekryterare

Nya resultat kräver nya lösningar och tankesätt!

I hög takt ökar kraven på kompetensförsörjningen och organisationer kan snabb växa och behöva förstärkas upp. Det här innebär högre belastningen på de delar i organisationen som gör rekryteringar och sköter HR arbetet. För att hinna med erbjuder vi er en utökad resurs, oavsett timme eller större projekt. Ni kan hyra in en extern rekryterare eller personalkonsult för att säkerställa önskad rekryteringstakt. Jag blir er förlängda arm och er samarbetspartner i de delar ni inte vill ha eller inte hinner med. Jag jobbar under ert varumärke, blir er förlängda arm och bollplank för att hitta de bästa lösningarna för er.


Företagsgatan 55
504 64 Borås

Kontakta mig

Måndag-Fredag:  08:00 till 17:00

    Kundanpassade rekryteringslösningar på kollektiv och  tjänstemannasidan.